03.09.2009
Νέα ποδοσφαιρική περίοδος 2009-2010

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου A.F.C. η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία τα 7 τελευταία χρόνια ξεκινά και φέτος τις δραστηριότητες της με στόχο να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της. Ήδη από 1/9/09 έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές καθώς και η αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας Νέων, όλα τα υπόλοιπα τμήματα (Junior, Pro Junior, Παίδων, Παμπαίδων) ξεκινάνε την Δευτέρα 14/9/09.
Ο σύγχρονος τρόπος οργάνωσης και διοίκησης εγγυώνται όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με τις καλύτερες συνθήκες υλικοτεχνικής υποδομής.
Βασικό στοιχείο της λειτουργίας είναι η εκπαίδευση με σύγχρονες μεθόδους στηριζόμενη στα επιστημονικά δεδομένα εφαρμόζοντας την θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση.
Καλούμε κοντά μας όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την αγωνιστική πρόοδο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210/6855006-8.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ

Αναστάσιος Δημητρίου (Τεχνικός Διευθυντής)
Ζουμπατόπουλος Νίκος (Βοηθός Τεχνικού Διευθυντή & Προπονητής ομάδας Δαίδαλου)
Μπλάτζας Σάκης (Προπονητής ομάδας Οδυσσέα)
Τσίχλης Κώστας (Προπονητής ομάδων Ηρακλή & Πέλοπα)
Γεωργακάκος Νίκος (Προπονητής ομάδων Αχιλλέα & Ιάσωνα)
Μαυρογιάννης Βασίλης (Προπονητής ομάδων Ίκαρου & Αίολου)
Σαμωνάς Αντώνης (Προπονητής ομάδων Θησέα & Ερμή)
Πασπαλίδης Σπύρος (Προπονητής Τερματοφυλάκων)

 
17.07.2009
"ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ο ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ"

Ο Α.Ο.Τριφυλλιακός σε συνεργασία με το «A.F.C Club» δημιουργεί μια νέα φιλοσοφία στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έτσι λοιπόν με Τεχνικό Διευθυντή τον Ενωσιακό προπονητή τον Τάσο Δημητρίου και προπονητή τον Γιώργο Κατσαρό ξεκινά μια νέα προσπάθεια που στηρίζεται στην φιλοσοφία του Σύγχρονου Ποδοσφαίρου με στόχο να δημιουργηθεί μια Σχολή Ποδοσφαίρου που θα εκφράζεται μέσα από μια οργανωμένη και πρωτοποριακή δουλειά που θα ξεκινά από τις Ακαδημίες και θα ολοκληρώνεται στην Α΄ ομάδα που φέτος αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Αθηνών. Ο σκοπός αυτής της νέας πρωτοποριακής προσπάθειας είναι να δημιουργηθούν ανταγωνιστικές ομάδες που στόχο θα έχουν την ανάδειξη και αξιοποίηση ταλέντων που στη συνέχεια θα στελεχώσουν τις Μικτές και Εθνικές Ομάδες καθώς και το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντική είναι και η συμβολή και υποστήριξη του γενικού αρχηγού κ. Μ. Κορρέ καθώς και των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα όπως των κ.κ. Π. Λαζάρου, Δ. Ανεζύρη, Γ. Ράικου και Ι. Παπαηλιού

Η έναρξη της νέας χρονιάς γίνεται στις 17 Αυγούστου στις 6:00μμ στο Αθλητικό Κέντρο του ‘’A.F.C Club’’ που θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Επίσης έχουν προγραμματιστεί και οι παρακάτω φιλικοί αγώνες:

• • 29/8/2009 με ΑΕΚ (ομάδα νέων)
• • 2/9/2009 με ΚΟΡΩΝΙΔΑ
• • 5/9/2009 με ΕΡΥΘΡΑΙΑ
• • 9/9/2009 με ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
• • 16/9/2009 με ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ομάδα νέων)

Ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Τάσος Δημητρίου για αυτή τη νέα προσπάθεια δήλωσε τα εξής: «Η επέκταση της δραστηριότητας μας και στην Α’ Ομάδα του Τριφυλλλακού έχει σαν στόχο την δημιουργία μίας σύγχρονης σχολής ποδοσφαίρου με ενιαία φιλοσοφία σύμφωνα με τα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε κοντά μας όλα τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν σε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.»

Ο επί σειρά ετών προπονητής της Α’ Ομάδας κ. Γιώργος Κατσαρός δήλωσε: «Αυτή η νέα προσπάθεια η οποία στηρίζεται στην οργάνωση και τον προγραμματισμό με γεμίζει με αισιοδοξία και πίστη ότι η δουλεία που θα γίνει στον σύλλογο θα έχει θετικό αποτέλεσμα και θα μπουν οι σωστές βάσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.»
Εκ του γραφείου επικοινωνίας

Εκ του γραφείου επικοινωνίας
Τηλ 2106855006

 
© 2007 - ATHLETIC FOOTBALL CENTER  Κεντρική | Προφίλ | Νέα | Επικοινωνία